reklama

Newsy

Warsaw Restaurant Week!


Warsaw Restaurant Week!
Warszawa
2019-04-03

#SzanujJedzenie

Każdego roku marnuje się około 1/3 światowej żywności. Każdy z nas wyrzuca rocznie co najmniej 200 kg jedzenia. Jedzenie daje życie, nie biorąc nic w zamian. Szanujmy je!

ZAPROŚ BLISKICH I REZERWUJ JUŻ DZIŚ NA www.RestaurantWeek.pl

Festiwal Restaurant Week odbywa się w duchu #RespectFood. Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się ani trochę żywności. Uczestnicząc w Festiwalu bierzesz udział w najbardziej szanującym jedzenie przedsięwzięciu w naszym regionie geograficznym.

Razem uczyńmy świat lepszym!

Restaurant Week odbędzie się w Warszawie, Krakowie, Trójmieście, Wrocławiu, Poznaniu, Silesii, Lubelskim, Łodzi, Szczecinie, Białymstoku, Rzeszowie oraz na Podhalu. Lista restauracji uczestniczących w Festiwalu dostępna na stronie www.RestaurantWeek.pl.

ZASADY FESTIWALU:
REZERWACJE ONLINE! Festiwalowe menu i restauracje na www.RestaurantWeek.pl.
NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrane wyjątkowe i najbardziej autorskie restauracje.
TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE! Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
FESTIWALOWA CENA 49zł! Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!
ÓSMY GOŚĆ GRATIS! Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!
CZAS REZERWACJI! Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.

Oficjalnym koktajlem festiwalowym jest Martini Tonic. Podawany z tonikiem Kinley.

Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Restaurant Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale łączą się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.

Kolację w najlepszej restauracji świata zjesz dzięki marce Grundig, twórcy idei #RespectFood opierającej się o filozofię zero-waste. Jej ambasadorem jest Massimo Bottura, Szef Kuchni, właściciel Osteria Francescana i pomysłodawca projektu non-profit Food for Soul.

Sponsor Wydarzenia: Martini
Woda festiwalowa: Kropla Délice
Partner kulinarny: Grundig
Partner logistyczny: DPD
Partner lotniczy: LOT Polish Airlines
Partner edycji: NOIZZ.pl
Partner koktajlowy: Kinley
Partnerzy: KinAds, Clear Channel Poland Printu - drukujemy emocje Citi Handlowy
Patroni: Vogue Polska, Kuchnia+, Food Service F5, Jastrzab Post, Co Jest Grane24, Natemat.pl, KUKBUK, Chillizet

www.facebook.com/events/386449251937521/




reklama

Kalendarz

Prognoza pogody

16°C
2.1km/h
1025hPa
Dane pogodowe dostarcza openweathermap.org
reklama


Strona używa cookies (ciasteczek). Dowiedz się więcej do czego służą i jak nimi zarządzać. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na ich używanie. ROZUMIEM